Κόσμος

Έντι Ράμα: Έκανα πλάκα για το λαθρεμπόριο εμβολίων με την Ιταλία

Επανήλθε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα μετά τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του περί λαθρεμπόριο εμβολίων με την Ιταλία.

Συγκεκριμένα ο Έντι Ράμα είχε δηλώσει πως «με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, στην πρώτη φάση της πανδημίας κορονοϊού, ο ίδιος έκανε λαθρεμπόριο εμβολίων, για να μπορέσει να σώσει ανθρώπινες ζωές στην χώρα του».

«Μένω άναυδος από το ότι μια δήλωσή μου η οποία αφορούσε έναν συμβολικό αριθμό εμβολίων, που μας χάρισε η Ιταλία κατά την πιο σκοτεινή περίοδο της πανδημίας, μπορεί να προσφέρει έμπνευση για να εκλάβει σοβαρά, κανείς, την λέξη λαθρεμπόριο, την οποία χρησιμοποίησα για να περιγράψω, αστειευόμενος, μια αδελφική συνεργασία. Συνεργασία που έσωσε ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο Ράμα.

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να αποσαφηνίσω ότι τα όσα δημοσίευσε χθες ο Τύπος, από την παρέμβαση μου στο Μπέργκαμο, η οποία αφορούσε την αποστολή εμβολίων από την Ιταλία, αποτελεί ξεκάθαρα ένα “παράδοξο”, το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευθεί, σε καμία περίπτωση, απομονώνοντας μια λέξη που χρησιμοποίησα θέλοντας να αστειευθώ», πρόσθεσε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie