Κόσμος

Κατρίν Κολονά: Κι άλλες κυρώσεις στην Λευκορωσία εάν εμπλακεί περισσότερο στον πόλεμο στην Ουκρανία

«Η Λευκορωσία μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με περισσότερες κυρώσεις, αν αυξήσει την εμπλοκή της στην σύγκρουση στην Ουκρανία» διεμήνυσε δήλωσε σήμερα σε γαλλικό ραδιοσταθμό η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών Κατρίν Κολονά.

Ο Λευκορώσος πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο τη Δευτέρα, ότι έδωσε εντολή για την ανάπτυξη στρατού μαζί με τις ρωσικές δυνάμεις κοντά στην Ουκρανία σε απάντηση στην, όπως δήλωσε, σαφή απειλή που θέτουν στην Λευκορωσία το Κίεβο και οι υποστηρικτές του στη Δύση.

Τα σχόλια αυτά του Λουκασένκο, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία στη Λευκορωσία από το 1994, δείχνουν πιθανή περαιτέρω κλιμάκωση στον πόλεμο στην Ουκρανία, πιθανώς με μια συνδυασμένη κοινή δύναμη Ρωσίας-Λευκορωσίας στη βόρεια Ουκρανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie