Αθλητικά

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-1 τη Σεβίλλη και συνεχίζει την «προέλαση» στην Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την “προέλασή” της στην Ισπανία και “λύγισε” και τη Σεβίλλη, επικρατώντας με 3-1 στην 11η αγωνιστική της “La Liga”, παρά την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά.

Αν και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα με τον Μόντριτς, η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε στη συνέχεια να καταβάλλει την αντίσταση της Σεβίλλη, η οποία ισοφάρισε με τον Λαμέλα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά όμως από τους Βάθκεθ και Βαλβέρδε, στο 79′ και το 81′ αντίστοιχα, η “Βασίλισσα” πήρε τελικά τη νίκη και έφθασε τις 10 σε 11 αγώνες, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα