Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως 45χρονος που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως 45χρονος που συνομιλούσε με τη 12χρονη
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ένας 45χρονος άνδρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στην Κολωνό και φέρεται ότι χρησιμοποιούσε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στην Κολωνό συνεχίζονται αδιάκοπα, με τον 45χρονο να παρουσιάζεται από μόνος του στη ΓΑΔΑ και να καταθέτει ότι έχει χρησιμοποιήσει διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών και συνομιλούσε με μία που έμοιαζε με τη 12χρονη.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε ότι δεν συναντήθηκε με τη 12χρονη και, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., έφυγε από τη ΓΑΔΑ ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 45χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη αναγνώρισε τους τρεις που προφυλακίστηκαν πρόσφατα για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό, με αυτούς να αρνούνται κάθε συμμετοχή.

Όσο συνεχίζονται οι έρευνες, όμως, συνεχίζονται και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις, όπως αυτή που έγινε νωρίτερα σήμερα (26.10.2022) στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ότι ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος την εξέδιδε σε live streaming.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις