Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Γρεβενά: Η στιγμή που αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό αυτό το αυτοκίνητο μετά από καταδίωξη

Γρεβενά: Η στιγμή που αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό αυτό το αυτοκίνητο μετά από καταδίωξη

Συλλήψεις στα Γρεβενά μετά την καταδίωξη και τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε το νεαρό ζευγάρι. Δείτε στο βίντεο τις εικόνες που είδαν οι αστυνομικοί…

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα στα Γρεβενά δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης. Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε, σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Ακολούθως το όχημα σταθμεύθηκε σε περιοχή των Γρεβενών και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, ο 22χρονος οδηγός με την 27χρονη συνοδηγό μετέφεραν από κοινού 3 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 45 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 45 κιλών και 650 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 45 κιλά και 650 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα και 4 κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις