Ελλάδα

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: «Την έφεραν νεκρή στο νοσοκομείο Γεννηματάς» αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

Την έφεραν νεκρή στο νοσοκομείο που εργαζόταν… Αυτό αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη, συνάδελφος της ειδικευόμενης παθολόγου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (3.11).

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την 29χρονη Άννα που σκοτώθηκε σε τροχαίο, λέγοντας πως «ήταν φοβερός άνθρωπος, ένα πολύ καλό παιδί και πολύ καλή γιατρός», εξάλλου την έβλεπε καθημερινά, καθώς τα γραφεία τους στο νοσοκομείο Γεννηματάς ήταν δίπλα.

«Τι ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Σε μας μεταφέρθηκε στις 5 το πρωί νεκρή. Την έφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, που έτυχε να εφημερεύει κιόλας… Το μόνο που ξέρω και που μάθαμε από τους αστυνομικούς ήταν ότι για περίπου ένα χιλιόμετρο ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση», σχολίασε.

«Η ζωή είναι τόσο λίγη, που δεν είναι λεπτά, είναι δευτερόλεπτα», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το τροχαίο που της κόστισε τη ζωή. Το πιθανότερο σενάριο είναι η νεαρή Άννα να ήθελε να βγει από την Περιφερειακή Υμηττού για να πάει προς Κατεχάκη.

 

Ωστόσο, διαπίστωσε ότι έκανε κάποιο λάθος, έκανε αναστροφή και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα…

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οδηγούσε για ένα χιλιόμετρο αντίθετα στο δρόμο. Μπήκε δηλαδή αντίθετα στο ρεύμα που πηγαίνει προς Αθήνα.

Η σύγκρουση με το ταξί ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της, ενώ στο νοσοκομείο Γεννηματάς μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα ο οδηγός του ταξί και μια επιβάτης. 

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη και οι δύο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Πολεμική Μοίρα «Γεράκι» είναι η ισχυρότερη της Πολεμικής Αεροπορίας - Εκπαίδευση νέων ιπτάμενων χειριστών Rafale
Ήδη 8 νέοι ιπτάμενοι έχουν αρχίσει να πετούν με Rafale και μάλιστα 4 από αυτούς προέρχονται από την πρώτη σειρά που ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στα νέα εκπαιδευτικά αεροσκάφη M-346
Rafale
Σύλληψη πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας για απειλές στη σύντροφό του για revenge porn – «Ήθελε να την ερεθίσει» λέει ο δικηγόρος του
Μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμό έχει προκαλέσει μια νέα υπόθεση revenge porn, με έναν 41χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας να κατηγορείται...
hacker 1
Νίκος Πλακιάς για την παραίτηση του Χρήστου Παπαδημητρίου από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ – «Ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας»
Η παραίτηση του Χρήστου Παπαδημητρίου έρχεται σε συνέχεια των αντιφατικών δηλώσεών του για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν την πυρόσφαιρα στα Τέμπη
Ο Νίκος Πλακιάς 1
Γκαφατζής διαρρήκτης «μπούκαρε» σε σουβλατζίδικο της Ρόδου, άρπαξε άδεια την ταμειακή και ξέχασε το κινητό του
Ο άνδρας, σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας του σουβλατζίδικου φαίνεται να σκοντάφτει στην προσπάθειά του να διαφύγει με την ταμειακή στα χέρια, με αποτέλεσμα να του πέφτει το κινητό του από την τσέπη
Βίντεο από την διάρρηξη στη Ρόδο 1