Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με ενημερωτική εκπομπή

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με ενημερωτική εκπομπή

Βρισκόταν για πολλά χρόνια μπροστά από τις κάμερες και μάλιστα σε διαφορετικές θέσεις, καθώς έχει παρουσιάσει από δελτία ειδήσεων, μέχρι πρωινή εκπομπή, αλλά και μαγειρική.

Τα τελευταία χρόνια όμως, είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση, αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επάλξεις της ενημέρωσης και μάλιστα να δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο.

Ο λόγος για τη Μαρία Αραμπατζή που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων (ALPHA, ΑΝΤ1), αλλά ξαφνικά μεταπήδησε στην ψυχαγωγία παρουσιάζοντας με τον Δημήτρη Σταρόβα την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικό αρκούδι» στη ΝΕΤ. Στη συνέχεια πήγε στο MEGA όπου ήταν μέλος της πενταμελούς παρέας στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» (μαζί με Νίκο Παπαδάκη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου), ενώ μετά το τέλος της εκπομπής παρουσίασε στο MEGA τη «Mommy: Το Παιδί μου κι Εγώ».

Τότε αποφάσισε να σταματήσει την τηλεόραση, αλλά σύντομα η Μαρία Αραμπατζή θα επιστρέψει για να βρεθεί στις επάλξεις της ενημέρωσης, όπου γνωρίζει πολύ καλά, δίνοντας κάθε σαββατοκύριακο ραντεβού με τους τηλεθεατές στο ACTION24. Μαζί με τον Θοδωρή Βγενή θα παρουσιάζουν κάθε σαββατοκύριακο, από τις 6 έως τις 10 το πρωί, τη νέα ενημερωτική εκπομπή του περιφερειακού σταθμού που εκπέμπει όμως σε όλη την Ελλάδα και μέσα από συνδρομητικές πλατφόρμες.

Η πρεμιέρα της νέας ενημερωτικής εκπομπής του ACTION24 με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους έχει προγραμματιστεί μέσα στο μήνα, όπου θα ξεκινήσει και το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις