Δευτέρα, 7 Οκτ.
20oC Αθήνα

Τζόκερ: Η έμπνευση της ζωής του με 3,50 ευρώ – Η απόφαση για την οποία θα μετανιώνει μια ολόκληρη ζωή

Τζόκερ: Η έμπνευση της ζωής του με 3,50 ευρώ – Η απόφαση για την οποία θα μετανιώνει μια ολόκληρη ζωή

Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ, με τα χρήματα που πέφτουν στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας, στην επόμενη κλήρωση, να φτάνουν τα 6.100.000 ευρώ τουλάχιστον…

Το τζόκερ δεν ανέδειξε και πάλι κάποιον νικητή στην πρώτη κατηγορία (5+1). Στη δεύτερη βρέθηκε ένας τυχερός που κέρδισε όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί. Τα 90.795 ευρώ. Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο της Κύπρου και ήταν το μοναδικό με 5 επιτυχίες. Κόστισε μόλις 3,50 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Η έμπνευση της στιγμής πιθανότατα, ήταν μεγάλη, με τον υπερτυχερό αναμφίβολα να σκέφτεται από χθες και μια απόφαση που πήρε.

Αυτή που είχε να κάνει με τα πεδία του αριθμού τζόκερ. Αν είχε δώσει 10 ευρώ επιπλέον και τα είχε συμπληρώσει όλα, τώρα θα ήταν εκατομμυριούχος. Στην πρώτη κατηγορία είχαν πέσει 5.305.000 ευρώ, που περίμεναν τους νικητές. Όλα αυτά τα χρήματα, μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση και περιμένουν τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής κλήρωσης (αριθμός 2526) το γεγονός πως βρέθηκαν 78 επιτυχίες στην τρίτη κατηγορία (4+1) που κερδίζουν από 2.500 ευρώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο αριθμός τζόκερ είχε συμπληρωθεί, όμως υπήρξε αστοχία σε έναν από τους 5 πρώτους αριθμούς, που ανέδειξε η κληρωτίδα.

Για την ιστορία στην κλήρωση τζόκερ της Πέμπτης 01-12-2022 (αριθμός κλήρωσης 2526), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 5, 13, 14, 23, 41 και τζόκερ ο αριθμός 4.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις