Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες ξανά σε γνωστό τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή

Στον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθη πάλι γνωστός τράπερ. Βρέθηκε όπλο σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας και κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα τα ξημερώματα του Σαββάτου (03.12.2022), οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 26χρονου τράπερ ένα πιστόλι «zastava». Επίσης, ένα μαχαίρι-πεταλούδα και τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή. Συνελήφθη ακόμα και ο 21χρονος συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο, ο οποίος κατείχε και αυτός μαχαίρι. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τράπερ είχε απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές σε περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι μέσα σε καφετέρια στη Λένορμαν στο Περιστέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου μετά το τροχαίο στο Παγκράτι, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή
Σοβαρά κατάγματα φέρει και η δεύτερη πεζή που έπεσε πάνω της η κολόνα - Η 78χρονη που μετέφερε το ασθενοφόρο είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της
Το τροχαίο στο Παγκράτι
Θερμοκρασίες Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Οι τελευταίοι εκδρομείς θα εγκαταλείψουν τις πόλεις με λιακάδα, με καλό καιρό η περιφορά του Επιταφίου, ενώ με ήλιο και ζέστη θα γίνει το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα
Εκκλησία στη Σαντορίνη 2