Ελλάδα

Χειροπέδες σε δολοφόνο ληστή που τρομοκρατούσε Ηλιούπολη, Δάφνη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός για διάπραξη ληστειών με αρπαγή τσάντας στη Δάφνη και την Ηλιούπολη. Μάλιστα, σε μία περίπτωση το θύμα του κακοποιού έχασε τη ζωή του και σε άλλη μία τραυματίστηκε σοβαρά.

Με τη σύλληψη του δολοφόνου ληστή οι Αρχές εξιχνίασαν δύο περιπτώσεις σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε Δάφνη και Ηλιούπολη, καθώς και μία κλοπή μοτοσικλέτας.

Στη μία επίθεση του δράστη μία ηλικιωμένη κατέληξε, και στη δεύτερη μία γυναίκα τραυματίστηκε.

Για τις δύο υποθέσεις ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στην Ηλιούπολη, το βράδυ της Παρασκευής, 2 Δεκεμβρίου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 15 μηνών, για κλοπή.

Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του και σε κλοπή μοτοσυκλέτας, που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της μίας ληστείας.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 10ης Νοεμβρίου στην Ηλιούπολη, ο δράστης επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, άρπαξε την τσάντα μίας ηλικιωμένης. Από το τράβηγμα η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της στο κεφάλι, από τον οποίο, 48 ώρες αργότερα, πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Πάλι βράδυ στις 27 – 28 Νοεμβρίου έκλεψε μοτοσικλέτα από την περιοχή της Ηλιούπολης, όπου άρπαξε την τσάντα άλλης ηλικιωμένης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά στα χέρια και το ισχίο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι και επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος ληστής, 53 ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο δράστης  οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πλημμύρισε» η Ερμού από κόσμο – Ψώνια και βόλτα στο κέντρο με ανοιχτά καταστήματα και «σύμμαχο» τον καιρό
Υπενθυμίζεται ότι τα περισσότερα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 16:00, με εξαίρεση τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που θα κρατήσουν σε λειτουργία τα μαγαζιά τους έως τις 20:00
Κόσμος στην Ερμού