Παρασκευή, 16 Αυγ.
37oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι διεκδικούν τον Αργεντινό σταρ

Λιονέλ Μέσι: Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι διεκδικούν τον Αργεντινό σταρ

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή έχουν φουντώσει.

Ο Λιονέλ Μέσι στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Κατάρ, κατακτώντας και τον τελευταίο μεγάλο τίτλο που του έλειπε.

Ο Αργεντινός σταρ, μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, καλείται να επιστρέψει στη συλλογική πραγματικότητα, στρέφοντας την προσοχή του και στο μέλλον.

Το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαιρι, με τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι να προσπαθούν να τον δελεάσουν ώστε να αποχωρήσει σύντομα από το Παρίσι, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα  με τη «Mundo Deportivo», πάντως, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το απόλυτο φαβορί για να έχει τον Μέσι και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της, ενεργοποιώντας τον έξτρα χρόνο που προβλέπεται στο συμβόλαιό του!

Οι Γάλλοι δουλεύουν πάνω στην επέκταση της συμφωνίας με τον Αργεντινό σταρ, αισιοδοξώντας ότι θα καταφέρουν να έχουν για τουλάχιστον μία ακόμα χρονιά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στο ρόστερ τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις