Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Η Εύα Καϊλή σκέφτεται πώς θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους ψηφοφόρους όταν αθωωθεί

Η Εύα Καϊλή σκέφτεται πώς θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους ψηφοφόρους όταν αθωωθεί

Η ώρα της κρίσης για την Εύα Καϊλή έχει φτάσει. Λίγο πριν παρουσιαστεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, ο Έλληνας δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αποκλειστική του δήλωση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 και μίλησε για την ψυχολογία της.

Με περίλυπο ύφος, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε πως η Εύα Καϊλή ήταν εκείνη που του έδωσε θάρρος, όπως είπε, όταν αισθάνθηκε απαισιόδοξος για την υπόθεση (!), ενώ μίλησε για τον φόβο της Ελληνίδας ευρωβουλευτή που δεν είναι άλλος από το πως θα αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τους ψηφοφόρους της.

Αρχικά, στη δήλωσή του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για το πόσο… υπέροχες είναι οι φυλακές στο Βέλγιο, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι αισθάνεται ακόμη και δέος (!) για τις εγκαταστάσεις, αφού υπόδειγμα σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Λέγοντας πως συγκινήθηκε που είδε την Εύα Καϊλή γιατί είναι πολλά χρόνια οικογενειακοί φίλοι, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε «μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι μόνο η στέρηση της ελευθερίας. Αυτό που την πονάει περισσότερο είναι ότι της λείπει πάρα πολύ η 2χρονη κόρη της».

Συνεχίζοντας είπε: «παρ’ όλα αυτά, θέλω να ξέρετε ότι κουβεντιάζοντας την υπόθεση, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκα απαισιόδοξος, ήταν αυτή που μου έδωσε θάρρος, έδειξε μεγαλύτερη δύναμη από εμένα. “Η αλήθεια στο τέλος θριαμβεύει και επικρατεί”. Θα αγωνιστεί για να αποδείξει ότι είναι αθώα».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε κι άλλον έναν φόβο της πελάτισσας του. «Αισθάνεται πολύ άσχημα και μου το είπε, διότι η σχέση εμπιστοσύνης που είχε τους Έλληνες πολίτες, αυτούς που τόσα χρόνια με την ψήφο τους την εμπιστεύονται, έχει “τραυματιστεί”. Εκεί ήταν απαισιόδοξη και μου είπε “ακόμη κι αν αθωωθώ, πως θα μπορέσει να επουλωθεί αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτικών προς το πρόσωπό μου” και αυτό είναι ένα συναίσθημα που της προκαλεί πόνο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις