Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο στην Κηφισιά

Ένοπλη ληστεία έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Κηφισιάς σήμερα τα ξημερώματα. Δυο ληστές μπήκαν σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς απείλησαν τον υπάλληλο με όπλο και αφαίρεσαν άγνωστο ως τώρα χρηματικό ποσό.

Οι δυο ληστές, που φορούσαν κράνοι και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο ξενοδοχείο της Κηφισιάς λίγο μετά τις 02:00, σύμφωνα με την εκπομπή του Open, Ανοιχτή Επικοινωνία.

Οι κακοποιοί απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο που ήταν στην ρεσεψιόν, πήραν χρηματικό ποσό και ένα χρηματοκιβώτιο και έγιναν καπνός. Οι ληστές έφυγαν από το ξενοδοχείο με μηχανή και χάθηκαν στους δρόμους της Κηφισιάς.

Οι κακοποιοί φαίνεται να είχαν μελετήσει τα πάντα, ενώ η όλη… επιχείρησή τους κράτησε μόλις 1,5 με 2 λεπτά. Σύμφωνα με το Open ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, είπε ότι το ποσό που έκλεψαν οι δράστες δεν ήταν μεγάλο, διότι στο ξενοδοχείο δεν υπήρχαν πολλά λεφτά, αφού οι περισσότερες πληρωμές για τις κρατήσεις είχαν γίνει μέσω πιστωτικών καρτών.

 

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Μέχρι τους 26 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο – Βροχές στα ηπειρωτικά, καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ
Άνθρωποι περπατούν με ομπρέλες στη βροχή