Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας σαν άλλος Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει τη χώρα με τα μελανότερα χρώματα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χαρακτηρίζοντας τον ως «Εμπενίζερ Σκρουτζ» με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Οικονόμου τον κατηγορεί ότι «περιγράφει τη χώρα με τα μελανότερα χρώματα και γεμίζει την ατμόσφαιρα με μαυρίλα και μιζέρια».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ακόμη και τις γιορτινές μέρες, ο κ. Τσίπρας σαν άλλος Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει τη χώρα με τα μελανότερα χρώματα και γεμίζει την ατμόσφαιρα με μαυρίλα και μιζέρια. Δυσκολίες υπάρχουν όμως η κοινωνία αντέχει και η Ελλάδα προχωρά. Με αλληλεγγύη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά, σε όλες και όλους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1