Πολιτική

Υπουργείο Εξωτερικών: Ανησυχία για τον ένα χρόνο από την αναβολή των προγραμματισμένων εκλογών

«Συγχαρητήρια σε όλους τους Λίβυους που γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας τους», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

«Υπογραμμίζουμε με ανησυχία ότι έχει περάσει ένας χρόνος από την αναβολή των προγραμματισμένων εκλογών στις 24.12.21», αναφέρει.

«Η Ελλάδα υποστηρίζει σθεναρά την ανάγκη για ελεύθερες, δίκαιες και χωρίς αποκλεισμούς εκλογές στη χώρα ως επείγον ζήτημα», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ