Παρασκευή, 16 Αυγ.
34oC Αθήνα

Πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο αποκαλύπτει ανατριχιαστικά δεδομένα και ένα περίεργο

Πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο αποκαλύπτει ανατριχιαστικά δεδομένα και ένα περίεργο

Οι εργαζόμενοι στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης συχνά μπορούν να μας αποκαλύψουν δεδομένα που ούτε καν τα φανταζόμαστε.

Αλήθειες και περιστατικά που γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν εργαστεί σε αυτά τα εργασιακά περιβάλλοντα και τα οποία ενδεχομένως δεν έχουμε φανταστεί όσοι απλώς τα επισκεπτόμαστε.

Πρόσφατα μια Αυστραλή πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο, η TikToker Lauren αποκάλυψε τρία ανατριχιαστικά δεδομένα που δεν γνωρίζουμε γι’ αυτά. Η ίδια ανέφερε μέσω του προφίλ της καταστάσεις που έχει συναντήσει η ίδια δουλεύοντας σε κρουαζιερόπλοιο, συμφωνα με την the-sun.com.

Όπως αναφέρει η Lauren το πρώτο πράγμα που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε για τα κρουαζιερόπλοια είναι το γεγονός ότι διαθέτουν νεκροτομείο. 

Και αυτό έχει μια λογική, όπως λέει η ίδια καθώς έτσι αν τυχόν κάποιος χάσει τη ζωή του εν πλω, να μην χρειαστεί το κρουαζιερόπλοιο να βιαστεί για να δέσει σε κάποιο λιμάνι. 

Με αυτό τον τρόπο δεν διαταράσσεται το ταξίδι των άλλων επιβατών και ο νεκρός θα μεταφερθεί στην περιοχή που κριθεί κατάλληλη από το πλήρωμα. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η ίδια έχει δει τη διαδικασία που βγάζουν πτώμα από το νεκροτομείο για να το κατεβάσουν από το πλοίο.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις