Κόσμος

Λουτρό αίματος στις ΗΠΑ: 42χρονος σκότωσε επτά μέλη της οικογένειάς του και αυτοκτόνησε

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ με έναν 42χρονο να σκοτώνει τα πέντε παιδιά του, τη σύζυγο και την πεθερά του, προτού αυτοκτονήσει.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας «υποδηλώνουν ότι ο δράστης αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε επτά ανθρώπους στο σπίτι του», όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της πόλης Ίνοχ, στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Ο Μάικλ Χέιτ πυροβόλησε την 40χρονη σύζυγό του, τα πέντε παιδιά (ηλικίας από 4 έως 17 ετών) και την 78χρονη πεθερά του, προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα το απόγευμα της Τετάρτης, ανταποκρινόμενοι σε κλήση γειτόνων της οικογένειας. Όλα τα θύματα έφεραν «τραύματα από πυροβολισμούς».

Ο ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Γιούτα, ο Σπένσερ Κοξ, κάλεσε τους συμπολίτες του να προσευχηθούν για τους 7.000 κατοίκους της πόλης Ίνοχ που έχει συγκλονιστεί από αυτό το στυγερό έγκλημα.

Την οδύνη του εξέφρασε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, που «θρηνεί μαζί με τους κατοίκους της πόλης Ίνοχ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Πολλοί Αμερικανοί έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα ή είδαν τις ζωές τους να ανατρέπονται εξαιτίας της ένοπλης βίας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Καρίν Ζαν-Πιερ.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837