Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Συνθήματα από τον Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του για τον θάνατο του 6χρονου Θωμά

Το πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη έβαλαν στο στόχαστρό τους μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα, τα οποία διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά που κατέληξε στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα «επισκέφτηκαν» το πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και στο πλαίσιο διαμαρτυρίας του έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια. Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Θωμάς έφυγε από τα Γρεβενά, δεν βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και κατέληξε μετά από ώρες στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς το ασθενοφόρο χάλασε στη διαδρομή.

«Για ένα παιδάκι σαν τον Θωμά δεν προβλέπεται η διακομιδή του με ελικόπτερο. Ενώ σηκώνονται ελικόπτερα για “επίσημους”, για χαραμοφάηδες παπάδες, ακόμα και για τις σορούς τους ή για επισκέψεις σε εκδηλώσεις» αναφέρει ο Ρουβίκωνας στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ