Πολιτική

Στο δικαστήριο η Εύα Καϊλή – Αποφασίζεται αν θα βγει με «βραχιολάκι»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εξέτασης του αιτήματος της Εύας Καϊλή, η οποία έχει ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση Qatar Gate.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο του Βελγίου αποφασίζει αν η Εύα Καϊλή, που βρίσκεται προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatar Gate, θα αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι» ή η κράτησή της θα παραταθεί για ακόμα έναν μήνα.

Ωστόσο, μετά την συμφωνία του Αντόνιο Παντσέρι να συνεργαστεί πλήρως με τις βελγικές αρχές και να αποκαλύψει όσα ξέρει για την υπόθεση, κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη της Καϊλή.

Λίγο μετά τις 12 ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή Αντρέ Ριζόπουλος έφτασε στο δικαστήριο του Βελγίου για την υπόθεση.

Στο δικαστήριο έφτασε επίσης ο έτερος δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος αλλά και ο Φίλιππος Κωτσαρίδης ο διερμηνέας της, ο οποίος, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, τον κάλεσε ο δικαστής Κλεζ το βράδυ της Τετάρτης και στη συνέχεια έλαβε ένα mail με τον οποίο τον καλούσε να παραστεί στη σημερινή διαδικασία.

Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Εύα Καϊλή θα δηλώσει και πάλι αθώα και «θα δώσει μάχη να το αποδείξει».

Τέλος, τονίζεται πως ο Αντόνιο Παντσέρι θα εκτίσει ένα χρόνο στη φυλακή για το σκάνδαλο με το Κατάρ, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου οι ανακρίσεις. 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ