Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον Λιβάι Γκαρσία
Intime.gr

Ο Λιβάι Γκαρσία κάνει ένα τρομερό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ κι έτσι -είναι φυσιολογικό- να αυξάνονται οι… ματιές προς το πρόσωπό του.

Ο Λιβάι Γκαρσία μετρά φέτος 12 γκολ και 4 ασίστ σε 21 αγώνες με την ΑΕΚ και εδώ και μήνες “φέρνει” αρκετούς σκάουτερ στα ματς της Ένωσης.

Σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ, ο Λιβάι Γκαρσία ήταν ξανά το επίκεντρο της προσοχής «κατασκόπων» από την Βόλφσμπουργκ, την Ρεάλ Σοσιεδάδ, την Βιγιαρεάλ, την Μπενφίκα, την Μπολόνια, την Σπόρτινγκ και την Στουτγκάρδη, στο πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι η Βόλφσμπουργκ είχε φτάσει να προσφέρει το καλοκαίρι του 2021 -αρχικά- 6 εκατ. και -τελικά- 8 εκατ. ευρώ για την αγορά του στην ΑΕΚ, εισπράττοντας το “όχι” της Ένωσης.

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ η προηγούμενη ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%.

Αρκετοί σκάουτερ θα βρίσκονται και την Κυριακή (22.01) στον αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του Ιωνικού, για να τον παρακολουθήσουν.

Οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν πάνω από 10 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη και δεν έχουν πρόθεση να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, ειδικά αν δεν έρθει κάποια πρόταση που θα τους ικανοποιεί οικονομικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις