Ελλάδα

Τουρκία: Σίριαλ δείχνει «καλούς» Τούρκους στρατιώτες να κυνηγούν «κακούς» Έλληνες στα νησιά

Νέα τούρκικη σειρά θέλει τους Τούρκους στρατιώτες να κυνηγούν Έλληνες εγκληματίες στην Αθήνα ενώ στα πλάνα φιγουράρει ο χάρτης της Ελλάδας.

Λίγο πριν τις εκλογές της Τουρκίας, ένα νέο σήριαλ κάνει την εμφάνισή του στην κρατική της τηλεόραση. Η σειρά όμως, φαίνεται να έχει αρκετά προπαγανδιστικά στοιχεία, στοχεύοντας στον ανθελληνισμό.

Συγκεκριμένα, η σειρά ονομάζεται «Η κόκκινη σημαία» και έχει ως θέμα τους Τούρκους στρατηγούς, οι οποίοι σχεδιάζουν μια αποστολή με στόχο να καταπολεμήσουν κακούς τρομοκράτες και κακούς λαθρέμπορους όπλων, οι οποίοι απειλούν την Τουρκία.

Ο στόχος βρίσκεται σε ένα νησί στο εξωτερικό, χωρίς να αναφέρεται η πραγματική ονομασία του. Στους τοίχους όμως, μπορούμε να δούμε συνθήματα, τα οποία είναι γραμμένα στα ελληνικά αλλά και χάρτες με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στους τοίχους αναγράφεται το σύνθημα «Αλληλεγγύη στον Μαζιώτη» αλλά και συνθήματα που γράφουν «Έξω οι Ναζί».

Στη σειρά φιγουράρει και ο χάρτης της Ελλάδας, καθώς οι «κακοί» της ιστορίας είναι Έλληνες λαθρέμποροι και εγκληματίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο στον Πολύμυλο Κοζάνης: Ουρές 22 χιλιομέτρων στην Εγνατία – Νερά στους εγκλωβισμένους οδηγούς στέλνει η Περιφέρεια
Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Εγνατία οδό μετά το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στα διόδια Πολυμύλου με δυο ανθρώπους...
Φωτογραφία Kozanimedia.gr
Ανανεώθηκε πριν 44 λεπτά
Σαντορίνη: Θρήνος για την 59χρονη καθαρίστρια που σκοτώθηκε από πτώση πτυσσόμενου κρεβατιού – «Ήθελε να το κατεβάσει κι έσπρωξε το αμορτισέρ»
«Οι συγγενείς είπαν ότι ήταν χαλασμένος ο μηχανισμός, αλλά δεν ήταν» υποστηρίζει το περιβάλλον της ιδιοκτήτριας του καταλύματος
Η 59χρονη καθαρίστρια
Τραγωδία στην Κοζάνη: Φορτηγό έπεσε πάνω στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό - 2 άτομα απανθρακωμένα, 4 τραυματίες, έντονη ομίχλη στο σημείο
Στο χώρο έχει ξεσπάσει φωτιά και σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις. Εικόνες αποκάλυψης και βίντεο σοκ από το σημείο της τραγωδίας. Ουρές χιλιομέτρων
Καμένα αυτοκίνητα από τη φωτιά που ξέσπασε στα διόδια μετά το δυστύχημα στην Κοζάνη 7
Ανανεώθηκε πριν 29 λεπτά