Ελλάδα

Θύμα απάτης ο Νίκος Καπραβέλος – «Χρησιμοποιούν τα στοιχεία μου για να διαφημίσουν φαρμακευτικό προϊόν»

Θύμα απάτης στο ίντερνετ έχει πέσει ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, καθώς χρησιμοποιούν τα στοιχεία του για να διαφημίσουν ένα προϊόν που «αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια».

Όπως δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, οι επιτήδειοι έχουν χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία, το όνομα, ακόμα και τη φωνή του για τη συγκεκριμένη απάτη. «Διαφημίζω ένα προϊόν που δεν το ήξερα, που δεν έχω καμία ιδέα, προϊόν που αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια», δήλωσε ο κ. Καπραβέλος.

«Κατέφυγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν βρήκα καμία άκρη. Για μήνες σέρνεται στο ίντερνετ αυτή η άπατη», συμπληρώνει ο ίδιος και αναφέρει: «Μην εκπλήσσεστε γιατί αυτοί οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν», εννοώντας την υπόθεση του ψευτογιατρού.

Όσα είπε ο Νίκος Καπραβέλος για την απάτη με το πρόσωπό του:

Όσον αφορά τον 66χρονο ψευτογιατρό, ο Νίκος Καπραβέλος δήλωσε «έχω μείνει άφωνος παρόλο που έχω αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά το τελευταίο διάστημα με την πανδημία. Είναι εξωφρενικά αυτά, είναι απάτη, εγκληματική συμπεριφορά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος κρίθηκε ο πατέρας της 18χρονης για την δολοφονία του κουνιάδου του και βιαστή της κόρης του στον Βόλο
Ο Εισαγγελέας εισηγήθηκε να απορριφθούν τα ελαφρυντικά προς τον 50χρονο πατέρα που δολοφόνησε τον κουνιάδο του, ο οποίος βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του, ενώ αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του
Έντρομη κοπέλα