Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κακοκαιρία – Κεντρική Μακεδονία: Αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα

Κακοκαιρία – Κεντρική Μακεδονία: Αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Τα χιόνια που έχουν πέσει και ο παγετός που έχει δημιουργηθεί σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω της κακοκαιρίας, καθιστούν αναγκαίες τις αντιολισθητικές αλυσίδες, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. στους οδηγούς των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω της κακοκαιρίας είναι αναγκαίες σε τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κοζάνης στην Ημαθία, στους δρόμους προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου & 3- 5 Πηγαδιών και στο Κιλκίς.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Γρίβας – Καστανερής και Γουμένισσας – Ομαλού, προς τα χιονοδρομικά κέντρα Βόρα (Πέλλα) και Ελατοχωρίου (Πιερία) καθώς και στη Χαλκιδική στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, μέσω Ταξιάρχη και στις επαρχιακές οδούς Νεοχωρίου – Βαρβάρας και Νεοχωρίου – Ολυμπιάδας.

Μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, σε ισχύ παραμένουν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας στην δημοτική οδό Παλαιού Προδρόμου-Κουλούρα Ημαθίας (λόγω καθίζησης γέφυρας στο ρέμα Κρασοπούλι) και Καστανερής – Λιβαδειών Κιλκίς λόγω καθίζησης μέρους του οδοστρώματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις