Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Οι εταιρείες που κατέθεσαν προσφορά για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό

Οι εταιρείες ΑΚΤΩΝ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος κατέθεσαν κοινή προσφορά για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Στις 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να προκύψει ο ανάδοχος του έργου.

Το πρωί της Παρασκευής (27/1) έληξε η διορία κατάθεσης των φακέλων από υποψήφιες εταιρείες που θέλουν να κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ανάμεσα στις προσφορές υπήρξε και μια ελληνική σύμπραξη από τις εταιρείες ΑΚΤΩΡ–ΤΕΡΝΑ–Μυτιληναίος που κατέθεσαν κοινή πρόταση, θέλοντας να αναλάβουν το έργο προϋπολογισμού 125 εκατ. ευρώ.

Στις 2 Φεβρουαρίου, η επιτροπή του Δήμου Αθηναίων θα αξιολογήσει τις προσφορές που κατατέθηκαν και θα οριστεί ο τελικός ανάδοχος του έργου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα