Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Βαγγέλης Μαρινάκης στη Super League 1: «Δεν μπορεί να παίρνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό και να γίνονται επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων»

Βαγγέλης Μαρινάκης στη Super League 1: «Δεν μπορεί να παίρνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό και να γίνονται επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων»
ΦΩΤΟ Intime

Στη συνεδρίαση της Super League 1, συζητήθηκε το θέμα των χρημάτων από το στοίχημα, με τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη να σημειώνει ότι οι ομάδες πήραν αυτό που θεωρούσαν σωστό.

Ο Μαρινάκης επισήμανε όμως ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχουν “επιθέσεις” για τη διανομή των χρημάτων, με την ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως να μειοψηφεί στη σχετική ψηφοφορία, όντας αντίθετη στον τρόπο που συμφωνήθηκε από τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι δηλώσεις του Μαρινάκη

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό. Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους. Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε σαν Λίγκα να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα Μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα Μέσα του συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων. Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

Οι θέσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στη λίγα, ο Μάκης Γκαγκάτσης και τόνισε τα εξής: «Εμείς συμφωνούμε απολύτως να μείνει η κατανομή ως έχει και τη θεωρούμε δίκαιη για όλες τις λίγκες», ενώ για τον Παναθηναϊκό, τοποθέτηση έκανε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αναφέροντας: «Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Για να βγει το 1,5 εκατομμύριο κάποιοι θα πάρουν λιγότερα. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα η κατανομή ως έχει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις