Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Ρέντη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το “παρών” και να εύχεται στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, αλλά και του Ολυμπιακού Β’.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν μάλιστα αυτός που έκοψε την πίτα με το σήμα του Ολυμπιακού, ώστε να μοιραστούν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους, με ένα νέο μέλος της ομάδας να αποδεικνύεται… γουρλής.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Σέρτζι Κανός, μαζί με τον τερματοφύλακα Θανάση Παπαδούδη και τον Head of Scouting & Sports Technology της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Θεοδώρου ήταν οι τρεις τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί από την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023.

marinakis pita marinakis mitsel pita pita pita pita pita 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα