Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οδήγησε αυτοκίνητο υδρογόνου στην Κοζάνη – Το βίντεο με το test drive του Πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα πρωτότυπο test drive κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Κοζάνη, καθώς οδήγησε ένα αυτοκίνητο υδρογόνου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην επίσκεψή του στην Πανεπιστημιούπολη Κοζάνης είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο υδρογόνου, σύμφωνα με το thes.gr.

Την παρουσίαση του αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας έκαναν στον Πρωθυπουργό εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έμεινε μόνο στην παρουσίαση.

Έκανε και test drive και μάλιστα οδήγησε το όχημα με τους μηδενικούς ρύπους από την Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης, έως την έδρα της Περιφέρειας.

MHTSOTAKHS ATYTOKINHTO YDROGONOY

MHTSOTAKHS ATYTOKINHTO YDROGONOY

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε να μάθει πόσα χρήματα θέλει για να «φουλάρει» το όχημα. Η απάντηση που πήρε είναι πως γεμίζει με 6 κιλά υδρογόνο, με την τιμή να είναι αυτή τη στιγμή στα 10 ευρώ το κιλό.

@kyriakosmitsotakis_ #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

«Το μισό δηλαδή σε σχέση με τη βενζίνη. Καλά είναι. Και φυσικά εκτιμούμε ότι θα πέσει», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015 – Μερτς: Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που επισκέφθηκε την Καγκελαρία μετά την εκλογή Μερτς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρίντριχ Μερτς 22
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 6