Ελλάδα

Καλάθι του Νοικοκυριού: Αναλυτικός συγκριτικός πίνακας τιμών μεταξύ των σούπερ μάρκετ

Οριακή μείωση τιμών για την 17η εβδομάδα εφαρμογής του Καλαθιού του Νοικοκυριού, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, που παραθέτει αναλυτικό συγκριτικό πίνακα τιμών μεταξύ των σούπερ μάρκετ

Παράλληλα, αναφερόμενος στο Καλάθι του Νοικοκυριού, ο Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποιεί ότι από αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιάζεται και ο πλήρης αναλυτικός συγκριτικός πίνακας με την συνολική αξία εκάστου καλαθιού ανά αλυσίδα σούπερ μάρκετ, για να γνωρίζουν οι καταναλωτές ποιες αλυσίδες συνολικά μείωσαν και πόσο και ποιες αύξησαν και πόσο.

Δείτε τον αναλυτικό συγκριτικό πίνακα τιμών μεταξύ των σούπερ μάρκετ ΕΔΩ 

Αναλυτικά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρει:

«17η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» και απο τις τιμές που έστειλαν οι αλυσίδες προκύπτει ότι από 864 προϊόντα 75 (8.68%) παρουσίασαν αύξηση, 97 (11.23%) παρουσίασαν μείωση, και 692 (80.09%) παρέμειναν σταθερά! Στο σύνολο έχουμε οριακή μείωση.

Αλλά από αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάζουμε και τον πλήρη αναλυτικό συγκριτικό πίνακα με την συνολική αξία εκάστου καλαθιού ανά αλυσίδα για να βλέπετε ποιες αλυσίδες συνολικά μείωσαν και πόσο και ποιες αύξησαν και πόσο. Το ρεύμα πέφτει, ήρθε η ώρα να επιβραβεύσουμε όσους βάζουν πλάτη στη Κοινωνία!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις