Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΝΒΑ: Οι Νικς έριξαν από την κορυφή τους Σέλτικς και ανέβασαν τους Μπακς

ΝΒΑ: Οι Νικς έριξαν από την κορυφή τους Σέλτικς και ανέβασαν τους Μπακς
Reuters

Παρά το γεγονός ότι οι Μιλγουόκι Μπακς δεν αγωνίστηκαν τα ξημερώματα, ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι! Οι Νιού Γιόρκ Νικς επικράτησαν με 109-94 των Μπόστον Σέλτικς και τους έριξαν από την πρώτη θέση της Ανατολής, αφήνοντας την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να… περάσει.

Οι Νικς συνέχισαν και κόντρα στους Σέλτικς τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις (έφτασαν να προηγούνται μέχρι και 14 πόντους) και εδραιώθηκαν στην εξάδα της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ (ρεκόρ 36-27).

Ο Τζούλιους Ραντλ με 23 πόντους, πρωταγωνίστησε για τους νικητές, ενώ κορυφαίος για τους Σέλτικς (ρεκόρ 44-18), ήταν ο Μάλκομ Μπρόγκντον με 22 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Το αποτέλεσμα αυτό έριξε τους “Κέλτες” από την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ όπου πλέον “πατούν” οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με ρεκόρ 43-17!

Με το διπλό έφυγε από τη Φιλαδέλφεια το Μαϊάμι όπου επικράτησε σε ένα άκρως οριακό παιχνίδι με 101-99. Οι Σίξερς ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν προβάδισμα με 8 πόντους, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά ασφαλείας. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με το… προβάδισμα να αλλάζει χέρια συνέχεια. Η τελευταία επίθεση ήταν για τους Σίξερς, αλλά το τρίποντο του Χάρντεν δεν βρήκε τον στόχο.

Ο Τζίμι Μπάτλερ με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Χιτ, ενώ ο Ζοέλ Εμπίιντ με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ηγήθηκε για τους Σίξερς.

Σε αγώνες για το ΝΒΑ είχαμε τα αποτελέσματα:

Νιου Γιορκ Νικς – Μπόστον Σέλτικς 109-94

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαϊάμι Χιτ 99-101

Νιου Όρλεανς Πέλικανς – Ορλάντο Μάτζικ 93-101

Σάρλοτ Χόρνετς – Ντιτρόιτ Πίστονς 117-106

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις