Κυριακή, 28 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενο επεισόδιο: Η Ελισάβετ έρχεται κοντά στον Πέτρο και ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει

Μαύρο ρόδο – επόμενο επεισόδιο: Η Ελισάβετ έρχεται κοντά στον Πέτρο και ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στις 22:50.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 72 (Τετάρτη 1/03)

Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει.

Η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και στο μοναστήρι. Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Γιάννα και με τη Φιλαρέτη, που τον αναγκάζουν να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κύρα προσπαθεί να σαμποτάρει τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο αλλά δεν τα καταφέρνει.

Οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται αισθητά. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Πέτρο. Ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη ένα μυστικό.  

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση. 

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός 

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος 

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος 

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις