Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στην Λάρισα: Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς – «Ψάχνω τον ξαδερφό μου, μου είπαν να πάρω σε 2 ώρες»

Σύγκρουση τρένων στην Λάρισα: Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς – «Ψάχνω τον ξαδερφό μου, μου είπαν να πάρω σε 2 ώρες»

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς των επιβατών των τρένων που συγκρούστηκαν στο ύψος της Λάρισας, στα Τέμπη.

Πολλοί ψάχνουν τους δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι ήταν στα τρένα που συγκρούστηκαν στην Λάρισα, και ακόμα δεν έχουν εικόνα για το τι τους έχει συμβεί.

Μια από αυτές είναι η Σαββίνα Χατζηφωτίου, η οποία αγωνιά για τον ξάδερφό της ο οποίος επέβαινε στο 5ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας και δεν έχουν κανένα νέο του. Μέσω του newsit.gr, κάνει έκκληση σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος κάτι. Ο ξάδερφος της είναι 23 ετών και λέγεται Ντένις Ρούτσι.

Η κ. Χατζηφωτίου, αναφέρει πως «ο ξάδερφος μου ήταν στο πέμπτο βαγόνι, επικοινώνησε τελευταία φορά με την μητέρα του στις 11 και καθώς μιλούσαν έπεσε η γραμμή. Από εκείνη την στιγμή δεν έχουμε ξανά νέα του. Δεν υπάρχει σε καμία λίστα καταγεγραμμένο το όνομά του. Με την αστυνομία που έχω μιλήσει δεν μπορούν να κάνουν κάτι, με τα τηλέφωνα που έχουν δημοσιευτεί για αναζήτηση επιβατών, επίσης δεν μπορούν να κάνουν κάτι, μου είπαν να καλέσω σε μια με δύο ώρες. Οι γονείς του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Λάρισας και δεν έχουν κάποιο νέο. Είμαστε σχεδόν 9 ώρες στο σκοτάδι, δεν ξέρουμε τίποτα”.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΕΛΑΣ οι συγγενείς των επιβατών μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2410 683175 και 2410 683176.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις