Πέμπτη, 18 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τεράστιες ουρές στην Λάρισα για την έκτακτη αιμοδοσία ακόμα και με βροχή

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τεράστιες ουρές στην Λάρισα για την έκτακτη αιμοδοσία ακόμα και με βροχή

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (02.03.2023) έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, καθώς πολίτες θέλουν να συμμετάσχουν στην έκτακτη αιμοδοσία για τους τραυματίες από την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο κόσμος περιμένει υπομονετικά στις τεράστιες ουρές στην κεντρική πλατεία της Λάρισας προκειμένου να δώσει αίμα για όσους τραυματίστηκαν στην σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28.02.2023). Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 14.00 το μεσημέρι. 

Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες του newsit.gr, ο κόσμος όχι μόνο περιμένει υπομονετικά στις μεγάλες ουρές, αλλά παραμένει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας προκειμένου να συμμετάσχει στην αιμοδοσία ενώ βρέχει. Γεγονός ιδιαίτερα συγκινητικό. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Σημειώνεται ότι η αιμοδοσία πραγματοποιείται από τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας και τον Ερυθρό Σταυρό και έχει ξεκινήσει από τις 9 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας σήμερα και αύριο για να δώσουν αίμα. 

Αποστολή στη Λάρισα: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις