Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Back to back MVP ο Σάσα Βεζένκοφ στη Basket League

Back to back MVP ο Σάσα Βεζένκοφ στη Basket League
Intime.gr

Ο Σάσα Βεζένκοφ παίζει καταλυτικό ρόλο στην αήττητη πορεία του Ολυμπιακού στην basket League και για δεύτερη σερί εβδομάδα και τρίτη συνολικά στην Basket League αναδεικνύεται MVP of the Week!

Ο Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε 33 πόντους απέναντι στον Κολοσσό, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην Basket League, ενώ οι τρεις τελευταίοι του στη Ρόδο ήταν το τρίποντο που χάρισε τη νίκη, με 79-80, στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Ροδίτες που μετρούσαν επτά νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς την τρέχουσα σεζόν. Και ως… από μηχανής Θεός, ο Σάσα Βεζένκοφ ευστόχησε στο τρίποντο που έκρινε τον νικητή στο τέλος.

Ο 28χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP της 17ης αγωνιστικής, καθώς συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με 33 πόντους (με 4/4 βολές, 4/5 δίποντα, 7/10 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κόψιμο, 3 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον, ένα λάθος σε 34’ και 37’’ συμμετοχής.

Ο Σάσα βεζένκοφ είχε αναδειχθεί MVP και της προηγούμενης, 16ης εβδομάδας της Basket League με 29 βαθμούς στο ranking και με 31 βαθμούς την 7η.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις