Ελλάδα

Τέμπη: Νέες καταγγελίες για το σταθμαρχείο Λάρισας – «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι και πανηγύρια»

Το γεγονός πως «πείραξαν» με διορθωτικό τις βάρδιες της μοιραίας νύχτας στα Τέμπη φαίνεται πως δεν ήταν το μοναδικό που προκαλεί απορίες.

Σύμφωνα με τα νέα ντοκουμέντα που εξασφάλισε το Star φαίνεται ξεκάθαρα πως οι σταθμάρχες δεν τηρούσαν το ωράριο που είχε καθοριστεί από το μηναίο πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως στις 27 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ο κατηγορούμενος σταθμάρχης που είναι νυχτερινός παραδίδει στον Π.Κ, ενώ το παράδοξο είναι πως ξεχνά να γράψει την ώρα.

tempi

Την ίδια ημέρα το ζευγάρι των πρωινών σταθμαρχών παραδίδει στους δύο απογευματινούς, όμως ενώ θα έπρεπε να σχολάσουν στις 3 το μεσημέρι, αυτοί παραδίδουν μια ώρα νωρίτερα.

Όμως σύμφωνα με το Star ενώ έπρεπε να σχολάσουν βάσει προγράμματος στις τρεις το μεσημέρι εκείνοι παραδίδουν μία ώρα νωρίτερα, στις δύο. Ο κατηγορούμενος σταθμάρχης ξανακάνει νύχτα και ενώ έπρεπε να παραδώσει στις επτά το πρωί, παραδίδει μία ώρα νωρίτερα.

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και ακουγόταν πάρτι λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι»

Στο μεταξύ πολίτες της Λάρισας καταγγέλλουν τι συνέβαινε στο σταθμαρχείο της Λάρισας μία ημέρα πριν την τραγωδία:

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν κάποιο πάρτι λόγω ημέρας λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι», λέει κάτοικος της Λάρισας.

Μέσα στο σταθμαρχείο ή μέσα στον ΟΣΕ γενικά;

Μέσα στο σταθμαρχείο.

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» λέει ένας άλλος κάτοικος Λάρισας.

Tι έλεγε;

Είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του.

Και έτρεξε ο σεκιούριτι να τους πει να κλείσουν τα μικρόφωνα;

Ναι, γελώντας.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος πολυτραυματία κ. Γιώργος Μπαρτζώκης, επιμένει πως ο σταθμάρχης δεν ήταν στο πόστο του και πως οι συνομιλίες δείχνουν πως αυτός ο άνθρωπος δεν είχε νηφαλιότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Λάνθιμος στην αντεπίθεση μετά το «όχι» για γυρίσματα στην Ακρόπολη – «Βλάβη στην επαγγελματική μου υπόσταση»
«Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για την αναζήτηση αποζημίωσης λόγω δυσφήμισης και ζημίας στη φήμη των Εντολέων μας» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η «μούσα» του, Έμα Στόουν
Τέμπη: Το φρέον στην εμπορική αμαξοστοιχία μπορεί να προκάλεσε έκρηξη – Τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται και άλλα υλικά της εμπορικής αμαξοστοιχίας όπως τα αεροφυλάκια του συστήματος πέδησης και οι μπαταρίες στην ηλεκτράμαξα
Η τραγωδία των Τεμπών