Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ: Νεκρός ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι

Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ: Νεκρός ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι
@chipiona_c_f

Τραγική είδηση από την Ισπανία, με 24χρονο ποδοσφαιριστή, Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεζ, να χάνει τη ζωή του, μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στην Ισπανία με το θάνατο του Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεζ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Chipiona C.F (ομάδα που αγωνίζεται στην 8η κατηγορία της Ισπανίας), έπεσε νεκρός μετά από επίθεση με μαχαιριές.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται o κύριος ύποπτος για την δολοφονική επίθεση, ένας 20χρονος άντρας ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει «λευκό» ποινικό μητρώο.

Η δολοφονική επίθεση εις βάρος του Πέρεζ έλαβε χώρα στο Κάντιθ και το ρεπορτάζ των ισπανικών Μέσων αναφέρει πως ο 20χρονος φερόμενος δράστης μαχαίρωσε τον παίκτη χωρίς προφανή λόγο.

Οι Αρχές έκαναν γνωστό πως δεν υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών και πως όλα δείχνουν στο ότι η επίθεση έγινε εντελώς τυχαία!

Η επίθεση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (01.04), ενώ ο άτυχος ποδοσφαιριστής «άφησε» την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ανάρτηση της Chipiona C.F για το θάνατο του Πέρεζ:

«Λοιπόν, δεν έχουμε λόγια για να ξεκινήσουμε, αυτό μοιάζει με εφιάλτη, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας «άφησε», πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις