Τρίτη, 3 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Πλέι οφ Super League: ΑΕΚ – Άρη και ΠΑΟΚ – Βόλος στη «σκιά» του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Πλέι οφ Super League: ΑΕΚ – Άρη και ΠΑΟΚ – Βόλος στη «σκιά» του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Intime.gr

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο “Απ. Νικολαΐδης” δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφτης Super League. Θα έχουν όμως προηγηθεί οι εντός έδρας αναμετρήσεις των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, απέναντι σε Άρη και Βόλο, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ βλέπει πως μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία και δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη. Η Ένωση υποδέχεται τον Άρη (18:00) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ και ψάχνει την τρίτη σερί της νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει την τρίτη της σερί νίκη στη διαδικασία, θα περιμένει το βραδινό, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για να δει εάν θα συνεχίσει να έχει το “τριφύλλι” συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Ένωση, πάντως, δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης, έχοντας δει πριν από δυο αγωνιστικές τον Ολυμπιακό να φέρνει 2-2 με τους Θεσσαλονικείς στο Φάληρο.

Ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση στη μάχη που δίνει για να τερματίσει πάνω από τον Βόλο και να κάνει δικό του το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μισή ώρα πριν τη “σέντρα” του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Βόλο (20:30). Ο “δικέφαλος του Βορρά” προέρχεται από ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, γεγονός που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της ομάδας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην 4η θέση και τους 57 βαθμούς, έχοντας συγκομιδή ως τώρα στο μίνι-πρωτάθλημα δυο ήττες και μια νίκη. Απ’ την άλλη, ο Βόλος έχει μόνο μια ισοπαλία στα πλέι οφ (και δυο ήττες) και γνωρίζει πως πρέπει να μαζέψει βαθμούς, εάν θέλει να ξεπεράσει τον Άρη.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

18:00 ΑΕΚ – Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD

20:30 ΠΑΟΚ – Βόλος / Novasports Prime

21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις