Δευτέρα, 19 Αυγ.
30oC Αθήνα

Η Βίρτους Μπολόνια κινείται για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Η Βίρτους Μπολόνια κινείται για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ
Intime.gr

Μια μεγάλη μετεγγραφή προσπαθεί να κάνει η Βίρτους Μπολόνια. Η Ιταλική ομάδα επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε Μέσα από την Ιταλία, η Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, προκειμένου να τον αποκτήσει πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ο 28χρονος Σέρβος σέντερ ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2020), έχοντας 16.1 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά μέσο όρο στα 33 παιχνίδια του με τους Ρώσους στη φετινή σεζόν.

Ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι, κινείται για την συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα, ενόψει και των πλέι οφ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η σεζόν για την ΤΣΣΚΑ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, με την ομάδα της Μόσχας να βρίσκεται στο ισόπαλο 2-2 στη σειρά των ημιτελικών της VTB κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Θυμίζουμε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αποκλεισμένη από τη Euroleague -όπως και όλες οι Ρωσικές ομάδες- λόγω του πολέμου που έχει ασκήσει η χώρα στην Ουκρανία. Σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στους τελικούς στην VTB League, η άμεση μετακόμιση του Μιλουτίνοφ στην Μπολόνια θα δυσκολέψει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις