Σάββατο, 19 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Να κάνει το καθοριστικό 2-0 στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Να κάνει το καθοριστικό 2-0 στο ΣΕΦ
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το δεύτερο και ίσως πιο κρίσιμο βήμα για το Final4 του Κάουνας, υποδεχόμενος απόψε την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:30, Newsit.gr, Novasports Prime), στο game 2 της σειράς των playoffs.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε κοντράρονται στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν το 2-0 στη σειρά των playoffs, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Κωνσταντνούπολη, ψάχνοντας εκεί την τρίτη νίκη που θα τους δώσει το “εισιτήριο” γι;α το Final 4 του Κάουνας.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ματς του ΣΕΦ με 79-68. Βεζένκοφ (19π, 6 ριμπάουντ) και Κάναν (18π. με 6/7 τρίποντα) ήταν οι πρωταγωνιστές για τους Πειραιώτες.

Η Φενέρμπαχτσε έβαλε… δύσκολα στους Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο του game 1 και θέλει να κάνει τη “ζημιά” στο ΣΕΦ κι έτσι να τα δώσει όλα για την πρόκριση, μέσα στην έδρα της.

Ο Γκούντουριτς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και μάλιστα ήταν ένας από τους καλύτερους της ομάδας του στο ματς της Τετάρτης (12π, 5 ριμπ, 6 ασίστ). Ο Σκότι Γουίλμπεκιν αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής από τον Δημήτρη Ιτούδη. Εκτός αναμένεται να μείνουν ξανά οι Ντέβιν Μπούκερ και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Euroleague, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ζάλγκιρις (21:00, Novasports 4) με τους Καταλανούς να έχουν κάνει το 1-0 στη σειρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις