Δευτέρα, 2 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Λεωφόρου
Intime.gr

Γνωστές έγιναν οι επιλογές των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ματίας Αλμέιδα για το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ. Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Λεωφόρου. Πρόβλημα με ιώσεις στην Ένωση!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, με τις δυο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ένα ντέρμπι που δίνει… τίτλο!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχε επιλέξει για το ματς με τον Βόλο, επαναφέροντας τους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Μπερνάρ και Σπόραρ.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Κουρμπέλης, Τσέριν και Ρούμπεν θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Μπερνάρ στην αριστερή και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο είναι οι: Λόντιγκιν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σάντσες, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Σάρλια και Βέρμπιτς.

Απ’ την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Κώστα Γαλανόπουλο μαζί με τον Γιόνσον στον άξονα, με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να μένει στον πάγκο, όπως και ο Ορμπελίν Πινέδα. Όπως γίνεται γνωστό από την ΑΕΚ, η ομάδα “χτυπήθηκε” από ιώσεις κι έτσι η προετοιμασία της ολοκληρώθηκε με δυσκολίες, όπως φαίνεται και στον καταρτισμό της 11άδας (Πινέδα, Σιμάνσι, Άμραμπατ και Μάνταλος κάποιοι από αυτούς που δεν μπορούσαν να βγάλουν 90λεπτο).

Η ενδεκάδα του Αλμέιδα: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Αναπληρωματικοί: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Φερνάντες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις