Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Λάζαρος Ρότα: Θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Λάζαρος Ρότα: Θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Intime.gr

Ο Λάζαρος Ρότα τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ (0-0) από μη ηθελημένο χτύπημα του Μπέρναρντ, αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο και τελικά θα περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ο Λάζαρος Ρότα βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπερνάρ (άθελά του τον χτύπησε ο μεσοεπιθετικός του “τριφυλλιού” σςτο κεφάλι), με αποτέλεσμα να ματώσει.

Στον διεθνή δεξιό μπακ της «Ένωσης» τοποθετήθηκε επίδεσμος στο κεφάλι, όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο καθώς ζαλίστηκε και αποχώρησε με φορείο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο παίκτης της ΑΕΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του, αλλά τελικά του έγινε εισαγωγή (κατά τη μεταφορά του, στο ασθενοφόρο, του έβαλαν οξυγόνο).

Ο αμυντικός της ΑΕΚ φαίνεται πως για περίπου 15 λεπτά δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και μετά άρχισε να επανέρχεται. Έκανε αξονική, θα κάνει κι άλλες εξετάσεις, ενώ του τοποθετήθηκε και κολάρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις