Ελλάδα

Νίκαια: Είχαν ρημάξει τα μίνι μάρκετ στις γειτονιές του Πειραιά – Το άδοξο τέλος στη δράση των ληστών

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Νίκαια για ληστείες σε μίνι μάρκετ. Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε τουλάχιστον επτά ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Πρόκειται για έναν 46χρονο και ενός 42χρονο που φέρονται να διέπρατταν ληστείες σε μίνι μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά προχώρησε η αστυνομία.

Οι συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 7 περιπτώσεις ληστειών οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στις 30 Απριλίου ο 42χρονος εισέβαλλε σε 24ωρο μίνι μάρκετ στην περιοχή της Νίκαιας, αποπειράθηκε να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο, ωστόσο τράπηκε σε φυγή όταν κατάλαβε ότι ειδοποιήθηκε το τηλεφωνικό Κέντρο της Άμεσης Δράσης από υπάλληλο ασφαλείας του καταστήματος.

Αμέσως μετά, ο 42χρονος έβαλε στόχο άλλο κατάστημα της ίδιας επωνυμίας στην περιοχή της Νίκαιας. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να μπει από την πόρτα ασφαλείας του μαγαζιού, καθώς η υπάλληλος είχε ενημερωθεί για την απόπειρα κλοπής λίγο νωρίτερα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν τους συλληφθέντες να κινούνται με το αυτοκίνητο του 46χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αιχμηρό αντικείμενο, κουκούλα και γάντια.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις ληστείες.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τη σκαπούλαρα, έχω σπάσει το πόδι μου και υποβλήθηκα σε επέμβαση» λέει ο 36χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στην Θεσσαλονίκη
«Πήγα κι εγώ εκεί και παρακαλούσα τον αστυνομικό που ήρθε να κάνει στον οδηγό το τεστ για το αλκοόλ και δεν το έκανε» λέει ο πατέρας του 36χρονου θύματος
Η στιγμή της παράσυρσης πεζού στην Θεσσαλονίκη
Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει βιαστικό οδηγό να πέφτει πάνω στη κλειστή μπάρα διάβασης του Προαστιακού προκαλώντας βραχυκύκλωμα
Το βίντεο αφορά το τροχαίο ατύχημα που έγινε την 31η Μαρτίου και προκάλεσε την ακινητοποίηση των συρμών του Προαστιακού και τις τεράστιες καθυστερήσεις στα δρομολόγια
Το βανάκι που προκάλεσε το βραχυκύκλωμα σε όλο το δίκτυο του Προαστιακού