Ελλάδα

Ο Μηνάς Σαμαντζίδης υποψήφιος με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέρχεται ο Μηνάς Σαμαντζίδης ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Ο Μηνάς Σαμαντζίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του 13ου Λυκείου, σπούδασε στο Τμήμα Ιατρικής του Α.Π.Θ. και σήμερα είναι Ψυχίατρος και Γνωστικός – Αναλυτικός Ψυχοθεραπευτής, διατηρώντας ιατρείο στο κέντρο της πόλης.

Ήταν Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης (2013-2016), Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα (2004-2010), μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής (2001-2017) και συνεργάτης της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος (2004-2007).

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (TV100 – FM100), Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, Διευθυντής του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Α.Ε. του Υπουργείου Πολιτισμού και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. και του Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη στην Πάτρα: Άφησαν λουλούδια στον καταπέλτη του πλοίου όπου πέθανε η 47χρονη ναυτικός - Τι αναφέρουν λιμενικό και ΠΝΟ
Ο οδηγός της νταλίκας στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ σημειώθηκαν τρεις ακόμη συλλήψεις, μεταξύ των οποίων του καπετάνιου, του ύπαρχου και του υπεύθυνου για τον καταπέλτη
Η 47χρονη ναυτικός 1