Ελλάδα

Έκλεψαν από υπάλληλο εταιρείας κούριερ δύο βαλίτσες με διαβατήρια – Σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την κλοπή διαβατηρίων από υπάλληλο εταιρείας κούριερ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου, σήμερα το μεσημέρι (15.05.2023), την ώρα που έκανε στάση στην Καλλιθέα, ο δράστης έκλεψε από το αυτοκίνητο δύο βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν 81 διαβατήρια εκδοθέντα από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που προορίζονταν για παράδοση σε Τμήματα Διαβατηρίων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, το έργο της παροχής υπηρεσιών ασφαλούς ταχυμεταφοράς διαβατηρίων και λοιπών δικαιολογητικών εγγράφων αναλαμβάνει ανάδοχη εταιρεία βάσει διαγωνισμού.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ευελπίδων: Μετέφεραν δικαστικά έγγραφα με ιμάντες μέσα σε μπλε σακούλες
Ως βασικό «όχημα» των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου μεταφέρονται δικογραφίες, χρησιμοποιούνται καρότσια σούπερ μάρκετ ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά καρότσια λόγω έλλειψης
Δικαστικά έγγραφα μέσα σε μπλε σακούλα μεταφέρονται μέσω ιμάντα