Κόσμος

Γαλλία: Νεκρός 65χρονος που προσπάθησε να σώσει τα σκυλιά του από το φλεγόμενο σπίτι του

Τη ζωή του έχασε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Οτ Σον της Γαλλίας ένας άνδρας 65 ετών στην προσπάθειά του να διασώσει τα σκυλιά του μέσα από το φλεγόμενο σπίτι του.

Οι δύο ένοικοι του σπιτιού, ο 65χρονος και η σύζυγός του, κατάφεραν αρχικά να βγουν έξω, όπως εξήγησε ο Αρνό Γκρεκούρ, ο εισαγγελέας της πόλης Βεζούλ, της πρωτεύουσας του νομού. Η σύζυγος, που γλίτωσε, είπε ότι εκείνος ξαναμπήκε, για να βγάλει το ή τα σκυλιά τους. Ο Γκρεκούρ εξήγησε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να διευκρινίσει αν ήταν ένα ή περισσότερα σκυλιά και τι απέγιναν.

Η σύζυγος νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Βεζούλ.

Στις αρχές Απριλίου ένα ζευγάρι πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του, που είχε πηδήξει σε ένα ποτάμι ενώ έκαναν βόλτα. Τα δύο θύματα, ηλικίας 25 ετών, βρέθηκαν αργότερα μέσα σε έναν τσιμεντένιο αγωγό που περνά κάτω από έναν δρόμο. Ο σκύλος μπόρεσε να βγει από το νερό μόνος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7