Ένα νέο, υπερσύγχρονο και βιοκλιματικά ουδέτερο χώρο, για το μέλλον της εταιρείας δημιούργησε στο Μαρούσι η Bayer Ελλάς, πρεσβεύοντας το μήνυμα: «Ένας χώρος εργασίας που μας συνδέει όλους» και υλοποιώντας μια επένδυση που ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ.
Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7 Ιουνίου παρουσία των Τοπικών Αρχών, της κ. Λ. Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχη Αττικής για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, του κ. Γ. Νικολαράκου, Αντιδημάρχου Αμαρουσίου και της κ. Γ. Βουρλάκη, Δημοτικής Συμβούλου Δ. Αμαρουσίου, εκπροσώπων της διοίκησης της Bayer AG και μελών της Διοικούσας Επιτροπής της Bayer Eλλάς, σημαντικών συνεργατών και εκπροσώπων του Τύπου.
Η σημασία της επένδυσης
Όπως δήλωσε κ. Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR, Μέλος ΔΣ & DE&I Country Lead, στο πλαίσιο των εγκαινίων: «Ο υβριδικός τρόπος εργασίας είναι η νέα κανονικότητα κατά την οποία αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευελιξία ενός σύγχρονου χώρου εργασίας».
Από την πλευρά του ο Andreas Pollner, Μanaging Director & Senior Bayer Representative στην Ελλάδα, τόνισε: «Είμαστε περήφανοι να ανακοινώνουμε μια σημαντική επένδυση άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ για τη δημιουργία ενός χώρου πρωτοποριακού και καινοτόμου, που θα διαμορφώσει το μέλλον μας στην Ελλάδα».
Υβριδικό μοντέλο εργασίας
Από την νέα επένδυση δημιουργήθηκε ένας σύγχρονος χώρος εργασίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ESG, που ενσωματώνει τις αξίες της εταιρείας και υποστηρίζει τις καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες των εργαζομένων της Bayer Ελλάς.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσαρμοστικότητας και της συνεργασίας στο σημερινό δυναμικό εργασιακό πεδίο, η Bayer Ελλάς σχεδίασε τον νέο της χώρο, επενδύοντας σε καινοτόμους ποικιλόμορφους χώρους που προάγουν μια ευέλικτη εμπειρία εργασίας για τους ανθρώπους της, ώστε να συνδυάζουν αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης εργασίας με τη δύναμη της προσωπικής αλληλεπίδρασης.
Μέσα από το νέο αυτό πλαίσιο, οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν εκείνοι τον τρόπο εργασίας τους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έτσι, μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, καθώς λειτουργούν σε έ