Ελλάδα

Ομόνοια: Ο πατέρας της 14χρονης περιγράφει πώς παγίδευσε τον 63χρονο

Εντύπωση προκαλούν οι λεπτομέρειες, σχετικά με τη σύλληψη ενός 63χρονου το Σάββατο στην Ομόνοια, ο οποίος προσέγγισε ανήλικα κορίτσια με σκοπό τις ερωτικές επαφές. Τον 63χρονο παγίδευσε ο πατέρας μιας 14χρονης, καθώς ο άνδρας της είχε στείλει προηγουμένως ερωτικά μηνύματα.

Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε στην τηλεόραση του Mega για την υπόθεση, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ο 63χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του στην Ομόνοια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο πατέρας της ανήλικης περιέγραψε πως: «Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα.

Αρχικά η κόρη μου μίλησε στην μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου και δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί».

Στην συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Σε ερώτηση πως κανονίστηκε το ραντεβού στην Ομόνοια είπε: «Το ραντεβού το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη».

 

Ο 63χρονος μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega – δεν αποκάλυψε ποτέ στην αστυνομία τη διεύθυνση κατοικίας του, παρά μόνο ότι μένει στην περιοχή του Κολωνού.

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε και για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Να αφήσουν την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάξει ποιος είναι ο καθένας».

Ο 63χρονος θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Κατηγορείται ότι πλησίασε ανήλικες με σκοπό να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους.

Σημειώνεται πως όπως έγινε γνωστό η 12χρονη από τον Κολωνό – που για μήνες ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη – αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους βιαστές της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μου ''έκοψε'' τον δρόμο ένα αυτοκίνητο» λέει ο 38χρονος Ουκρανός οδηγός φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο στην Εγνατία
Σε βάρος του οδηγού του φορτηγού ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή τη Μεγάλη Παρασκευή
Ο 38χρονος Ουκρανός οδηγός του φορτηγού ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
Καιρός αύριο: Έως τους 27 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές από το απόγευμα σε βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο
Έντονη η μεταφορά αφρικανικής σκόνης την Πέμπτη σε όλη τη χώρα - Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη θα σχηματιστεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες
Άνθρωπος στη βροχή
Το Άγιο Φως με πτήσεις από την Αθήνα στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας – Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Για ακόμη μία χρονιά το Άγιο Φως θα ταξιδέψει με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air σε όλες τις μεγάλες πόλεις
Το Άγιο Φως