Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Εκουαδόρ: Πέθανε η γυναίκα που είχε «ξυπνήσει» μέσα στο φέρετρό της

Εκουαδόρ: Πέθανε η γυναίκα που είχε «ξυπνήσει» μέσα στο φέρετρό της

Επτά μέρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό και ενώ νοσηλευόταν στην Εντατική, η γυναίκα από το Εκουαδόρ που άφησε τους πάντες άφωνους όταν άρχισε να… χτυπάει το φέρετρό της, έφυγε τελικά από τη ζωή.

Η 76χρονη Μπέλα Μοντόγια πέθανε από εγκεφαλικό, σύμφωνα με τον Guardian. Η γυναίκα είχε «ξυπνήσει» μέσα στο φέρετρό της κατά τη διάρκεια αγρυπνίας που έκαναν οι συγγενείς της. Η είδηση από το Εκουαδόρ είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Το υπουργείο Υγείας του Εκουαδόρ επιβεβαίωσε το θάνατο της 76χρονης Μπέλα Μοντόγια από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο ύστερα από επτά μέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η 76χρονη γυναίκα παρέμενε υπό συνεχή παρακολούθηση αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για την ιατρική κατάστασή της.

Ο Ζιλμπέρτο Μπαρμπέρα Μοντόγια, ο γιος της 76χρονης γυναίκας, δήλωσε ότι δεν έχει καμία εξήγηση από τις αρχές για το τι έγινε. Η αδερφή της άτυχης γυναίκας έχει ήδη ζητήσει επίσημα να μάθει ποιος γιατρός υπέγραψε, αρχικά, το πιστοποιητικό θανάτου της 76χρονης.

Στις 9 Ιουνίου, η Μπέλα Μοντόγια ξύπνησε και άρχισε να χτυπάει το φέρετρό της, ενώ είχε περάσει πέντε ώρες μέρες σε αυτό! Το βίντεο από τη στιγμή του περιστατικού είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Η σορός της βρίσκεται στο ίδιο γραφείο τελετών όπου ήταν και την προηγούμενη φορά.

Τεχνική επιτροπή έχει αναλάβει να εξετάσει αν υπάρχει πρόβλημα στον τρόπο που το νοσοκομείο εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου.

Πηγή: Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις