Δευτέρα, 30 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ, η οποία την αφήνει άφωνη. Ο παπα Μιχάλης προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς.

Δείτε απόψε, Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 21:00

Επεισόδιο 159: Ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή. Ο Μαθιός συνεχίζει τις προσπάθειές του με την Βασιλική ενώ εκείνη δυσκολεύεται να διαχειριστεί την κατάσταση.

Τη στιγμή που ο Αντώνης πηγαίνει να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε. Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ χωρίς εκείνη να ξέρει πώς να αντιδράσει, ενώ η γιαγιά ταράζεται με τους Σταματάκηδες που όλο και περισσότερο πλησιάζουν την οικογένειά της. Ο Παύλος καλεί στο σπίτι του τον Μαθιό και τον Αστέρη παρουσία του παπά Μιχάλη, δίχως να τους αποκαλύπτει το λόγο.

Ο παπα Μιχάλης προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς ενώ η άφιξη του Αντώνη θα προβληματίσει το Μαθιό. Ο Αντώνης θεωρεί απίθανο το σενάριο ο Φαρμάκης να είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ο Λευτέρης όμως έχει αντίθετη άποψη.

Δείτε το trailer: 

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις