Σάββατο, 31 Αυγ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τον Ροδόλφο Πισάρο θέλει στην Ένωση ο Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ: Τον Ροδόλφο Πισάρο θέλει στην Ένωση ο Ματίας Αλμέιδα
ΑΠΕ

Για την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο φαίνεται πως κινείται η ΑΕΚ, μετά από σχετική εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει συγκεκριμένες ενισχυτικές “ενέσεις” στο φετινό της ρόστερ. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δικέφαλος Αετός”, η Ένωση κινείται για την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο.

Ο 29χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή ανήκει στην Ίντερ Μαϊάμι και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Ματίας Αλμέιδα, στην Τσίβας. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Αργεντινός επιθετικός ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εξαντληθούν οι πιθανότητες

Ο Πισάρο μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα και στην δυάδα της κορυφής ως ελεύθερος επιθετικός. Τη φετινή σεζόν, στις ΗΠΑ, έχει 14 συμμετοχές (12 στο MLS). Συνολικά στην καριέρα του έχει 370 ματς με 42 και 41 ασίστ, ενώ υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα στην Τσίβας έπαιξε σε 58 αγώνες και πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

Να αναφέρουμε ότι το δημοσίευμα τονίζει πως η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι του ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον διεθνή Μεξικανό, ο οποίος είχε κατακτήσει το Gold Cup το 2019, ενώ έχει σηκώσει το Champions League Κεντρικής Αμερικής, δύο Κλαουσούρα, ένα Απερτούρα και ένα Κύπελλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις