Παρασκευή, 19 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος για Άννα Ζηρδέλη: Αυτά που ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά

Κωνσταντίνος Βασάλος για Άννα Ζηρδέλη: Αυτά που ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά

Στην… αντεπίθεση σχετικά με όσα είχε πει για εκείνον η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη πέρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε σήμερα (08.07.2023) καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» και απάντησε στα όσα είχαν ειπωθεί τον περασμένο χειμώνα.

Το περιστατικό αφορά ένα κάστινγκ, στο οποίο είχαν βρεθεί τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και η Άννα Ζηρδέλη και εκεί, σύμφωνα με τα όσα έχε δηλώσει η δημοσιογράφος, ο personal trainer ήταν αγενής απέναντί της.

«Ειπώθηκαν κάτι χαζομάρες, βλακείες, δεν ξέρω πώς να τις χαρακτηρίσω. Τα είδα βγαίνοντας. Κατ’ αρχάς, είναι μεγάλο φάουλ όταν λες κάτι για κάποιον, ο οποίος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δηλαδή, έλα να βγούμε σε αντιπαράθεση αλλά να είμαι κι εγώ μπροστά. Όχι να έχουν περάσει 6 μήνες, εγώ να είμαι σε ένα παιχνίδι κι εσύ να βγαίνεις να λες με τέτοια ευκολία ότι εγώ σου έκανα bullying σε ένα κάστινγκ.

Πώς με κόβετε, ρε παιδιά; Θα πήγαινα εγώ σε ένα κάστινγκ και θα έλεγα στον άλλο: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ πέρα; Τι είμαι εγώ; Παρουσιαστής;

Να το αναλύσουμε τώρα τι έχει συμβεί με την Άννα Ζηρδέλη; Είχαμε μιλήσει και της είχα πει: “είσαι πάρα πολύ καλή, γιατί δεν βγαίνεις μπροστά;”. Και μου λέει η Άννα: “δεν με ενδιαφέρει το μπροστά, με το από πίσω είμαι μια χαρά”. Κι όταν την είδα στο δοκιμαστικό, της λέω: “μπράβο, πώς και ήρθες εδώ πέρα, αφού μου είχες πει ότι δεν σου αρέσει να βγεις στο πάνελ;”.

Μου λέει: “ε το δοκίμασα”. Αυτό, that’s it. Ούτε να της πω: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ και θα μου πάρεις τη θέση», περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το περιστατικό από τη δική του πλευρά.

«Όλα αυτά που ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά. Και το θυμήθηκες πότε; Όταν μπήκα στο Survivor;

  

Αυτό είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι. Πολλά ειπώθηκαν γενικά για μένα, δεν καταλαβαίνω τον λόγο», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις